021-22255007     info@banimoo.com    

کاشت مو به روش BHT

مجموعه: کاشت مو

آنچه در این مقاله بررسی خواهد شد

- کاشت مو به روش BHT چیست؟

- نکات مهم کاشت مو به روش BHT

- مقایسه کاشت مو BHT با روشهای دیگر   

- مزایا و معایب کاشت مو BHT

 

 

کاشت مو به روش BHT چیست؟ 

کاشت مو به روش BHT یکی از مدرن ترین روش‌های کاشت مو می‌باشد که در چند سال اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است.  BHT مخفف Body hair transplant است؛ در این متد کاشت موکه برای افراد با بانک موی ضعیف مناسب است، پیاز مو علاوه بر سر از سایر نقاط بدن مانند سینه یا شکم برداشته و به منطقه مورد نیاز پیوند زده می شود. پزشک در جلسات معاینه و مشاوره، جنس موی بدن فرد را بررسی و تشخیص می دهد که آیا می توان از این مو برای کاشت استفاده شود یا نه اما به طور عام، موهای ریش، اطراف قفسه سینه، کمر، ران‌ها، کتف و ساق پا از نواحی برداشت مو در روش BHT به شمار می‌روند. در کلینیک بانی مو، ما تنها پیوند موی بدن را با استفاده از موی قفسه سینه، پشت و ریش انجام می دهیم. 

البته متخصصین کاشت موی سر همواره تلاش می کنند که تا حد امکان از موهای پشت سر برای گرافت های پیوندی عمل کاشت استفاده شود اما درصورتی‌که بیمار بانک موی ضعیفی در سر داشته باشد، پزشکان بعد از بررسی های لازم، از موی سایر نقاط بدن به ‌منظور انجام عمل کاشت استفاده خواهند نمود. در روش کاشت مو BHT جنس موی بدن فرد متقاضی باید مورد ارزیابی دقیق قرار بگیرد زیرا نوع پوست، عمق قرارگیری فولیکول مو در قسمت زیرین پوست، ضخامت مو و جهت فولیکول‌ها از بارزترین تفاوت‌های موهای سر با سایر نقاط بدن به‌حساب می‌آیند. از بارزترین مزایای این روش می‌توان به طبیعی بودن مو و امکان رشد آن اشاره کرد. به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر با روش BHT در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

 

نکاتی که متقاضیان انجام کاشت به روش BHT باید به آن توجه نمایند

1) همان‌طور که پیش تر بیان کردیم، در صورت ناکافی بودن بانک موی سر، با تشخیص پزشک از موی سایر بخش‌های بدن برای پیوند (کاشت) استفاده خواهد شد. قطعاً تجربه و دانش پزشک متخصص مهم‌ترین موردی است که در رسیدن به نتیجه بهتر نقش خواهد داشت. ایجاد روزنه مناسب فولیکولی، محاسبه ی بهترین محل برداشت گرافت (از لحاظ جهت و زاویه)، طراحی خط مو و جایگذاری مناسب گرافت از جمله اموری است که باید در روند کاشت BHT مورد دقت قرار گیرد.
2) مهم ترین مساله ای که در روش BHT باید مدنظر گرفته شود این است که موی بدن انسان رشد محدودی دارد و معمولاً بیش از 5 سانتی متر رشد نخواهد داشت و پس از رسیدن به این اندازه به مدت چند سال در همین شرایط باقی خواهد ماند؛ از این رو متقاضیان کاشت که بانک موی سر ضعیفی دارند باید به این مورد دقت نمایند. اگرچه استخراج و کاشت مو از بدن به سر در این شرایط، برای افرادی که به طاسی سر دچار هستند، راهکاری نسبتا معقول خواهد بود.
3) عدم سازگاری موی سر و بدن از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود. تفاوت در رنگ و جنس موی سر و بدن از جمله مشکلات دیگری است که دریافت کننده باید مدنظر داشته باشند. باید توجه کنید که صرفاً پرپشت بودن موهای بدن معیاری مناسب برای استفاده از این روش نمی باشد بلکه ابتدا باید وضعیت ریشه، جنس و حالت گیری موهای بدن توسط پزشک بررسی گردد و در صورت تایید از این روش استفاده نمود.

4)  روش کاشت BHT زمانی نتیجه خوبی می دهد که برای پر کردن فضای مابین موهای خود فرد یا لا به لای فولیکولهای اهدایی از پشت سر، از موهای بدن فرد استفاده شود. به عبارتی دیگر، ترکیبی از فولیکول های مو در پشت سر با فولیکول های بدن در نواحی طاس و کم پشت کاشته می شود اما در افراد با درجه طاسی بالا، صرفاً پیوند موهای بدن به سر جلوه جالبی به همراه نخواهد داشت زیرا جنس و نوع حالت گیری موهای بدن با موهای سر کاملاً متفاوت است.

 

پیوند مو با استفاده ازریش
برخی متقاضیان کاشت مو دچار ریزش گسترده مو هستند ودر نتیجه موهای قسمت اهدا کننده پوست سر برای پوشاندن کلیه مناطق طاس و انجام موفقیت آمیز پیوند مو کافی نیست. دراین وضعیت، موهای بدن یعنی موی دست‌ها، پاها و قفسه سینه و ریش تنها گزینه‌ بعد از موهای سر است. ازاین رو در سال های اخیر به موهای ریش به عنوان یک بانکِ دهنده برای کاشت مو توجه ویژه شده است و برای افرادی که دارای ریزش موی زیاد و موهای ضعیف در ناحیه پشت سر هستند یک گزینه مناسب به شمار می آید تا پیوند موی موفقیت آمیزتری را تجربه نمایند. این روش مدتهای طولانی روی افراد داوطلب آزمایش شده است واکنون به عنوان راه حلی ثابت در مواقع ضروری برای کاشت مو مورد استفاده قرار گیرد.از آنجا که موهای ریش از لحاظ اندازه و ضخامت بیشترین شباهت را به موی سر دارند، بعد از ناحیه پشت سر، ریش به عنوان دومین انتخاب برای استفاده در عمل پیوند مطرح شده است. برای این کار گرافت ها اغلب از ریش ناحیه زیر چانه و ناحیه غبغب که کمتر در دید است؛ برداشته شده و سپس به وسیله پانچ در محل مورد نظر کاشت مو می شوند. معمولا پیوند مو با استفاده از ریش هیچ تغییری در رنگ، حلقه یا کالیبر موهای پیوندی و ریش صورت مشاهده نمی شود.آنها همان ویژگی های خود را پس از کاشت مو حفظ کرده اند. اصولا نتایج پیوند ریش با بانک موی پشت سرتفاوتی ندارد و فرد می تواند از تمام مزایا و تأثیرات مثبت پیوند مو بهره ببرد. باتوجه به اینکه موهای ریش کالیبر ضخیم تری نسبت به موهای بدن دارند، از لحاظ زیبایی برای کاشت مو بهتر و از لحاظ ظاهری طبیعی تر و پر پشت تر به نظر می رسند ،همچنین عوارض جانبی استفاده از موهای ریش برای کاشت مو بسیار کم بوده و قرمزی که فرد در ناحیه برداشت شده تجربه می کند بسیار کوتاه مدت بوده و بعد از چند روز به صورت کامل محو خواهد شد . با این وجود موی ریش برای برخی نقاط مانند نقاط تمپور، ابروها و خط موی جلوی سر که اصولاً موهای نرمتری دارد مناسب نیست زیرا طبیعی به نظر نمیرسد.

مقایسه روش BHT و کاشت مو با روش های دیگر کاشت

تکنیک لازم برای پیوند موهای بدن در حقیقت همان روش کاشت موی FIT است اما ناحیه اهدا کننده ی بزرگتری را در بر می گیرد و به کل بدن تعمیم می یابد. BHT در درجه اول در مواردی استفاده می شود که ناحیه اهدا کننده در سر، دیگر برای برداشت گرافت مناسب نیست یا تراکم کافی ندارد.
در چنین مواردی، و در صورت برطرف شدن نیازهای فیزیکی، فولیکولها را می توان به طور مستقیم از قسمتهای مختلف بدن استخراج کرده و به پوست سر پیوند داد. روش BHT شرایط ویژه ای را خصوصاً برای افرادی فراهم می کند که بانک موی پس سر آنها مورد استفاده بیش از حد قرار گرفته یا حتی به دلیل استفاده از روش های قدیمی و از رده خارج، از بین رفته باشد.

 

تفاوت های اصلی روش BHT و FIT

  • جهت رشد واحدهای فولیکولی در روش BHT متفاوت است و باید در روند کاشت این امر را مورد ملاحظه قرار داد.   
  • نوع پوست و ویژگی های آن
  • عمق فولیکول مو زیر پوست
  • ضخامت و ساختار مو (صاف، فر، مجعد) در روش BHT ممکن است متفاوت باشد چون ساختار موی بدن با موی سر فرق دارد.
  • از آنجا که ناحیه گیرنده، فولیکول های موی بدن را کمی دیرتر قبول می کند، روند پیوند و رسیدن به نتیجه مطلوب بسیار آهسته پیش می رود. همچنین تغییر رنگدانه ها در ابتدای دوران عمل از دیگر تفاوتهای روش BHT با سایر روشهاست.
  • دوران نقاهت کاشت مو به روش BHT: مدت ‌زمان لازم برای مشاهده روند بهبودی در بیماران پس از عمل، بازه‌ای 3 ماهه می‌باشد و از این جهت کمی طولانی تر از سایر روشهاست. به‌عبارت ‌دیگر می‌توان گفت از زمانی که عمل برداشت مو از پس سر یا سایر نقاط بدن به قسمت جلویی سرانجام می‌شود، به 3 ماه زمان نیاز خواهد بود تا آثار و روند بهبودی به‌ آرامی حس گردد. 

 

مزایا و معایب کاشت مو به روش BHT

مزایا

 

  • برای برخی از متقاضیان کاشت مو، موی بدن می تواند منبع چندین هزار پیوند اضافی کمک کننده باشد، به ویژه هنگامی که بیماران موی بدن بسیار زیادی دارند. این ناحیه مخصوصا برای افزایش تراکم کلی مو یا پر کردن منطقه تاج – یعنی گزینه های درمانی که در غیر این صورت برای بیماران با موی سر محدود ممکن نمی باشد – مناسب است. با این وجود، از پیوند موی بدن برای بازسازی کامل مو یا احیای خط موی بیمار استفاده نمی شود.
  • موهای بدن با استفاده از تکنیک FIT برداشته می شوند و هیچ اسکار خطی از خود به جای نمی گذارند. پیوندهای موی بدن با همان روش پیوند موی سر، قرار داده می شوند.
  • روش کاشت مو BHT عمل های زیبایی بدون تهاجم در دنیا محسوب می شود خوشبختانه پیشرفت در تکنیک و فناوری باعث شده است که هیچ اسکار و جای زخمی نیز پس از عمل باقی نخواهد ماند.
  • تمامی آثار و نتایج حاصل از ترمیم مو با روش BHT بسیار طبیعی و عادی جلوه خواهد داد و تشخیص آن برای سایر افراد و مخاطبان تقریبا غیر ممکن می باشد.

 

پرسش از ما در مورد این خدمات
خانه
خدمات
واتساپ
تماس با ما